Предсказания за 2017 - България

Отдавна се говори за периода 2017-2018 година. Тези, които четат предсказания, вероятно знаят, че тези години са съдбоносни за страната ни. Какво ще се случи и дали ще се случи - остава да видим. Видяхме, че русата жена - президент няма да я има. Но вината е наша, сами се подведохме и изтълкувахме грешно написаното, защото никъде не се е споменавало, че ще е президент.
Нека първо да обсъдим въпроса за 20-то правителство, което ще "оправи България". Думите са на Слава Севрюкова.

„Два пъти по толкова правителства (сочи пръстите на двете си ръце) ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”.
 Става въпрос за правителствата след промените от 1989г. Според информацията в Wikipedia:
wikipedia.com

Излиза, че правителството, което ще бъде избрано сега, на 26 март ще е 18-то подред. Това е според Уикипедия. Но Христо Нанев в свое интервю (от 2013 година) споменава, че според негови изчисления правителството на Орешарски е 16-то и трябва да минат още 3 правителства, за да дойде доброто. Тогава излиза, че следващото правителство ще е съдбоносното. Остава да видим какво ще е новото правителство.



Друго, по-конкретно, което имаме за 2017-2018 година е това, че България ще тръгне напред, когато жена застане начело на държавата. Очевидно, това няма да е президентът, тоест остава да е министър-председателят. Сега, нека помислим кои жени могат да станат министър-председатели. От ГЕРБ, това вероятно няма как да стане. БСП - Корнелия Нинова заяви, че тя би станала министър-председател, при евентуална победа. Искам да наблегна и на една астрологическа прогноза на Йорданка Игнатова, която бе една от малкото, които ясно каза, че Радев ще е следващият президент, а Цачева е грешка на ГЕРБ. След кратка справка в интернет и фейсбук, установих, че всичките й прогнози съвпадат с действителността, и то преди да са се случили! Е, според нейните изчисления, разликата между ГЕРБ и БСП ще е минимална. Но основното е, че министър-председателят ще е жена с юридическо образование.



Естествено, има и пророчества за мъж. Според Ванга:
"Ето, измислят се нови закони.Тъче се нов вид „облекло“, с което да се „облекат“ хората. Но ще мине още много време докато направим „здрава тъкан“. Нужно ни е не изкуствено, а такова „облекло“, което да ни дава топлина и сигурност. Ще минат години, ще изтече много вода. Тогава ще дойде висок човек – пришълец, и той ще е и добър „крояч“ и добър „шивач“."
Кой е високият човек и какво точно означава пришълец - това оставям на вашите тълкувания. 
Според Слава Севрюкова, спасителят е роден около 1972-1973 година, а когато влезе в политиката, той ще е на 44 години. Път към политиката ще му преправи именно жената, застанала на ръководен пост в България. 

Дали всичко това ще се осъществи, може само да гледаме. Но вярата в това, че България ще тръгне нагоре не ни напуска. Отдавна чакаме този момент, в който ще се случат тези промени, които да направят живота на българина достоен. Ще видим в близката година. Аз вярвам, а вие?


* това са мои тълкувания, а пророчествата са намерени из интернет, така че не мога да отговарям за достоверността им. 

1 коментар: